..

Jom Tengok Sini.. ;)

Followers

Saturday, January 15, 2011

Pencarian blog tercantik 2011


Assalamualaikum w.b.t

Amboi kau..sampai dua entry erk rni coz nk masuk pencarian ala-ala pencarian cover girl dara gitu.huhu..
Pada mulanya aku terjah dari En.rockin sudu..tewus berminat nak join kan..dy pon ada domain yg maju. =)
Okeylah..kalau kowang nak join jugak kene lah terjah dan berkenal-kenalan ngan en. Faisal ni dulu..masuk umah orang kene lah tau siapa tuan rumahnya kn??
En. Faisal ni dari 2dayblogger yang telah menganjurkan Pencarian Blog Tercantik 2011

Aku baru fisrt time nak masuk pencarian macam ni sepanjang bebeapa bulan aku baru berblog dan bergelar seorang blogger..hihi..

Rasa berminat nak join disebabkan blog en. Faisal ni memang tak rugi lar coz banyak jugak tips-tips blogger yang dy kongsikan.Dy kate i swear..n i pon swear jugak lar tak wugi kalau kowang follow dy ni jugak =)
Memang sesuai dengan perkara yg perlu dibuat kalau nk join this contest.hihi..chek it out!


PERKARA YANG PERLU KORANG BUAT:-

  1. Buatkan satu entri mengenai aktiviti Pencarian 10 Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 untuk mempelawa rakan korang vote blog korang.
  2. Letakkan Link entri berkenaan di bahagian komen.
  3. Jadi Follower blog 2DayBlogger.Com(Korang takkan menyesal follow blog ini.I swear)
  4. Tag 3 orang kawan blogger anda(Jika korang rajin je lah =)).-Tiada paksaan..hehe

SIAPA YANG AKAN JADI JURI DAN PILIH PEMENANG?

-Korang yang akan jadi juri dan korang yang akan vote untuk menentukan 1o Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011.

BILA TARIKH TUTUP PENYERTAAN?

-Tarikh tutup adalah pada 28/februari/2011

BILA TARIKH UNTUK START MENGUNDI?

-Undian Pertama: 1/3/2011 – 8 /3/2011(Undian untuk semua peserta)

-Undian Kedua: 10/3/2011 – 17/3/2011(Undian untuk 20 terbaik)

BILA TARIKH UMUM PEMENANG?

-10 pemenang akan diumumkan pada 20/3/2011 pada jam 9 malam berdasarkan undian yang paling tinggi.(Undian pertama + undian kedua)

HADIAH ISTIMEWA DARI 2DAYBLOGGER.COM

-10 blogger yang menang akan terima ebook percuma bertajuk “15 736 VISITOR SEMINGGU BLOG 2DAYBLOGGER.COM“.

PESANAN PENAJA

-Ini aktiviti suka-suka je.takde paksaan untuk korang join aktiviti ini.Blogging kenalah happy and fun.Betul tak kawan-kawan semua=)

Jadi marilah kita memeriahkan aktiviti pertama saya ini =)



p/s dari kami :kami budak baru belajar kalau salah tolong tunjukkan..sambil wat muker comel. =)

MyEm0.Com



15 comments:

Amir Izzat said...

hrum, blog den tak cantik...tak leh la join.. heheh..

Faisal said...

Terima kasih kerana sudi join =)n selamat berkenalan =)

rockinsudu said...

good luck :D

apisv2 said...

nice.vote,,,,hehe;)

deCrewz said...

Owh.. Dah join yer.. Gu luck gurlz..

juMa said...

amir izzat-->join je.belom cube lom tau.. =D

faisal-->yeah..tuan pny penganjur.thanks jugak singgah cni..hope dpt meriah aktvt ni =)

rockinsudu--->hehe..thnks =)

apisv2-->ayoh kita vote.huhu

decrewz-->thkns sudi dtg cni..dtg lg yer.gud lak to u to. =)

umialya said...

wow... ramainya yg sudi vote.. bleh menang kot??
good luck

SYaMiLa said...

salam

gud luck

ada chance tu...he3

deCrewz said...

Cemna sambutan, ok ke?

cik fara @ fanadz said...

tengah jln2 tgk blog cantik2~~ :)

bun said...

gud luck

datang buat spotcheck
tangah pikir nak vote sape 10 orang
jangan lupe vote saye sekali kat no 28 kump.2

Nurfarahana Abdul Aziz said...

goodluck!

Faisal said...

Assalamualaikum...

Saya ingin memaklumkan bahawa undian Pencarian 10 blog tercantik 2011 telah bermula sehingga 10 Mac 2011..untuk maklumat lanjut sila ke:-

Undian 10 Blog Tercantik 2011 Kumpulan 1


Promosi Buat Duit : Buat Duit RM400.12 Dari HeartBeat , Cepat Join HeartBeat Sekarang. Lupakan Buffered Earning Nuffnang!

Salam Ukhwah Daripada Faisal Abdullah

eastbullet said...

Salam kunjungan dari EB. Blog ini mendapat undi dari EB atas sebab warna yang ceria dan effect shadow pada content dan sidebar menambah tarikan. Cuma pelik kepada ada rama-rama di muka pada header di atas.

Jemput baca kempen EB ini. ( http://eastbullet.com/2011/03/marilah-mengundi-untuk-saya-calon-anda-no-60/

aiman said...

blog kamu chantek..... chayuk2!